fbpx

Vanliga frågor & svar

Vem undervisar kursen?

Innovative Sport Management är en av dem största kurserna i skandinavien inom sportsbranschen och som något speciellt för dig, blir du undervisad av passionerade människor som jobbar överst i branschen. Du kommer träffa dem absolut duktigaste människorna inom ämnet, som vill hjälpa dig uppnå dina drömmar och mål.

Hur ansöker jag om en plats på kursen?

En plats på kursen uppnås genom en motiverad ansökan. I ansökningen sätter vi vikt på, att du har engagemang och har lust till att delta i kursen. Det är inget krav att du redan nu jobbar i sportsbranchen, men det är jätteviktigt att du önskar en framtid inom detta.
Vi lägger märke till din drivkraft och motivation när vi bedömer din ansökning.

Du ansöker om att delta på kursen genom att fylla i formuläret i menyn  “Ansök”

Varför ska man ansöka om en plats?

Innovative Sport Management är för dem som brinner för sportsbranschen därför önskar vi att ha  motiverade deltagare. När vi behandlar din ansökning lägger vi märke till om du har engagemanget, lusten och drivkraften till att deltaga. Det är inte ett krav att ha erfarenhet av branschen sen tidigare.

När kan jag senast ansöka om en plats?

Du kan kolla upp sista datum om när du ska lämna in din ansökan om du klickar på “Kurs & Pris”.

Hur mycket kostar det att delta?

Kursen kostar 6450kr.
Det är möjligt att delbetala beloppet upp till 3 månader.

Hur och när måste jag betala för kursen?

Du får mail när du har blivit antagen angående när inbetalningen ska göras.

Mitt företag betalar för kursen

Inga problem. När du mottager mail om att du har blivit upptagen måste du svara tillbaka att du önskar få en faktura skickat till ditt företag. Sen klarar vi resten.

När och var hålls kursen?

Du kan se var och när kursen hålls om du klickar på “Kurs & Pris”.

Hur många deltagare är det på kursen?

Det är olika hur många som deltagare är på kursen, men oftast är det  mellan 15-20 stycken.

Kommer jag mottaga ett kursbevis efter kursen är klar?

Ja, om du har genomfört kursen hos oss kommer du få ett digitalt och fysiskt kursbevis som du kan använda tillsammans med ditt CV. Har vi nämnt, att du också kommer bli en del av ett fantastiskt nätvärk av professionella människor inom sportsbranchen?

Jag kan inte delta på alla lektioner, vad händer nu?

Inga problem. Har du inte möjlighet för att delta på alla lektioner erbjuder vi att du som ersättning får gå lektionen, som du har missat, när nästa kurs hålls. Om kursen hålls igen.

Vad händer när jag är klar med kursen?

Va lugn, vi har dig. När du har deltagit på vår kurs kommer du få råd på dina projekt från vår stängda nätverksgrupper bestående av tidigare deltagare och branschpersoner och ja det är självklart gratis.

Därefter håller vi löpande nätverksarrangemang där du kan fortsätta utveckla dina kompetenser och utvidga ditt nätverk. Du har även möjlighet att ta en ytterligare kurs Sport Business Advanced som är för våra tidigare deltagare på kursen.

Varför ska jag delta?

Om du går med en dröm om att etablera dig i sportbranschen kräver det ett starkt nätverk, bra cv och kompetenser knutna till branschen. Allt det hjälper vi dig med genom att utveckla och skapa.

Saknar du svar på dina frågor?

Du kan alltid ringa till oss på +46 8-525 028 77, chatta med oss på år hemsida eller skicka mail till kundeservice@innovativesport.se.

Läs mer om kursen här