“JAG FICK MITT DRÖMJOBB EFTER ATT JAG GICK KURSEN” – ELVIRA, TIDIGARE KURSDELTAGARE

Foto: Privat
Text: Engla Sigeback

På Innovative Sport Management utbildar vi årligen sportentusiaster med drömmen om en framtid och en första fot in i branschen. Vi har nu följt upp med Elvira för en Q&A, som efter kursen har tagit ett ännu större kliv mot sin personliga dröm. 

Berätta, vem är du?

Mitt namn är Elvira, jag är 38 år och bor med min man och barn på Lidingö. Jag har tidigare arbetat som fastighetsmäklare och med nyproduktionsprojekt i över 10 år, med bland annat en magisterexamen i ekonomi samt en fastighetsexamen i bagaget.

Varför sökte du till Innovative Sport Management?

Jag ansökte till kursen då jag alltid har haft ett väldigt brinnande intresse för träning och löpning, och bestämde mig för att arbeta med min dröm på heltid. 

Vilka lärdomar tog du med från kursen?

Den allra största lärdomen var att jag fick en väldigt samlad bild och överskådlig blick över hur sportvärlden fungerar på riktigt.

Varför tycker du att man ska söka till Innovative Sport Management? 

Jag tycker att det är en seriös kurs som ger en väldigt god inblick i det verkliga livet genom bland annat föreläsarna och deras erfarenheter. 

Hur såg din tid ut efter kursen?

Efter kursen, som jag gick under våren 2019, fick jag sedan mitt drömjobb i augusti samma år. Jag jobbar idag som projektledare och löpcoach på Runacademy AB, där jag bland annat ansvarar för företagsträning samt är projektledare för alla våra löpargrupper runt om i Sverige.

Hur ser dina planer inför framtiden ut?

För mig en perfekt tjänst där jag kombinerar min tidigare yrkeserfarenhet med mitt brinnande intresse. Alltså är mina planer för framtiden att stanna på mitt nuvarande jobb, och hjälpa Runacademy att växa och bli ännu större. Jag fick mitt drömjobb efter att jag gick kursen.

Drömmer du också om en framtid inom sportbranschen? Ansök till Innovative Sport Management idag!