5 instagram konton att följa för sport nyheter

Text: Fanny Isgren
Foto: Stock

Att hålla sig uppdaterad om vad som händer i branschen kan vara avgörande. Kunskap är makt, och den kommer inte gratis! Vem vill inte stajla framför sina kollegor eller chef med den nyaste trenden eller fenomenet inom sportens värld. Därför är det viktigt att alltid hålla dig uppdaterad om vad som händer i branschen. 

 

Vårt tips är att vara aktiv i sociala medier! Där finner du alltid det nyaste och kan hålla dig uppdaterad om allt som händer inom sportbranschen. Instagram är ett perfekt forum för att följa de konton du önskar och genom de hålla dig uppdaterad. Vi har samlat 5 konton som du redan idag kan gå in och följa och hålla dig uppdaterad om vad som händer i sportens värld.

Sportbladet

En av Sveriges största hemsida för det senaste nytt inom sportens värld. Följer du detta konto missar du ingenting om vad som händer eller vem som vunnit den senaste kampen.

Sportingnews

Sportning News är en amerikansk sport nyhetssida där du garanterad finner det senaste inom sport nyheter. Sporting News täcker också de flesta stora sporterna inte bara de största i världen som tex fotboll.

iamlivingsport

Det här är kontot för dig som vill vinna en fördel över tusentals som vill in i sportbranschen. Genom detta nätverk får du erfarenhet, inspiration och du kan kontakter.

sportbibeln.se

På Sportbibeln får du alltid senaste nytt inom sportvärlden och är Sveriges mest engagerade sportsajt. Här kommer du få de hetaste och mest omtalade sportnyheterna från hela världen.

innovativesport_sweden

Till sist får ni inte glömma Innovative Sport Management´s konto. Varför då? Här finner du guider om sportbranschen, tips från oss och våra etablerade undervisare samt massa artiklar och intervjuer med sportbranschen. 

Drömmer du om en framtid i sportbranschen? Läs mer om vår kurs här.