fbpx

Om oss

Vi brinner för sportbranschen och har i över 10 år utbildat framtidens sportmanagers.

Innovative Sport Management är en av Skandinaviens största branschkurser, utvecklat av verksamheten B Group. I B Group brinner vi för att utveckla talanger i flera kreativa branscher. Detta gör vi genom att erbjuda karriärfrämjande kurser, där mötet mellan etablerade branschfolk och nya talanger är i fokus.

B Group grundades 2009 och har idag 38 anställda i både Sverige och Danmark. Vi håller årligen i mer än 60 kurser där vi till exempel även erbjuder kursen Innovative Event Management.

Filosofi

Sportbranschen är känd för att vara en stängd bransch, där ett stort nätverk och ett starkt CV är avgörande för att skapa sig en karriär. Kursen Innovative Sport Management startades därför med målet att förena den etablerade branschen och framtidens sportentusiaster. Därav är det uteslutande professionella branschfolk som undervisar våra deltagare på kursen, helt enkelt för att säkra att det som sätts i fokus är det som efterfrågas i sportbranschen just nu. Vi håller en hög nivå och undervisningen präglas av både teoretiska genomgångar och praktiska övningar – allt för att förbereda deltagarna för en framtid i branschen som många bara drömmer om.

Kursansvarig

My Björklund
Kursansvarig
kundservice@innovativesport.se
tel. +46 8-525 028 77