fbpx

Om oss

Innovative Sport Management är en av skandinaviens största sportbranschkurs där du får undervisning av professionella människor från hela branschen. Kursen är för människor som önskar att utvidga sina kompetenser inom sportindustrin och stärka sina nätverk.

Kursen utvecklades av konsulentföretaget B Group som har existerat sedan 2009. Företaget har idag över 25 anställda i både Danmark och Sverige, som brinner för att skapa kompetensgivande kurser.

B Group är ett dansk företag som består av både danska, svenska och norska medarbetare. B Group utbildar mer än 600 deltagare om året i både Danmark och Sverige.

Filosofi

Sportbranschen är känt för att vara en stängd bransch då det är dina nätverk och ett stark cv som avgör en karriär i branschen.  Innovative Sport Management blev skapat från viljan att medbringa den etablerade branschen och framtidens talanger närmre varandra. Därför är det profesionella människor från branschen som undervisar våra deltagare för att förstärka ens nätverk samt försäkra att det man blir undervist i når upp till dem kompetenser som branschen efterfrågar.

Kursansvarig

Christoffer Nielsen
Kursansvarig
kundservice@innovativesport.se
tel. +46 8-525 028 77