Det säger våra deltagare

“Väldigt lärorikt med bra föreläsare som hållit hög klass. Kul med case-baserat lärande då man får en känsla av hur det kan komma att se ut i verkligheten efter avslutad kurs” 

– Elin Burman
Kursen hjälpte mig inse vilken riktning det var jag ville gå i mitt val av utbildning. Kursen var även till stor hjälp när jag sedan skulle söka praktikplats under min utbildning.” 
– Jeppe W.

”Spännande alternativ för nybörjare i branschen. Vi gick igenom många olika ämnen och problemställningar från diverse klubbar och föreningar” 

– Carsten A.

Fantastisk möjlighet att få god kännedom om sportvärlden. Engagerade och motiverade föreläsare, kan verkligen rekommendera kursen. 

– Kim S.

Kursen introducerade mig för nya områdena inom idrottensvärld som jag inte tidigare kommit i kontakt med, även då jag har en universitetsutbildning inom idrott. Kursen väckte mitt intresse för områden som jag inte haft någon tidigare erfarenhet av. Kursen leds dessutom av bra och inspirerande undervisare, och jag fick mersmak för att vidareutveckla mig ytterligare”

Jeppe B.

“Min upplevelse av kursen är mycket bra. Jag gillade alla de olika lektionerna! Kurstillfällena var inte enbart yrkesmässigt relevanta utan även omsorgsfullt planerade och undervisarna gav tid till varje elev. Undervisningen var spännande och undervisarna bjöd på relevanta historier och cases. De andra kursdeltagarna bidrog också till en mycket givande läromiljö”

– Daniel B.

Tyckte det var en riktigt bra kurs. Innovative Sport Management bestod av många lärorika timmar och du får en bra insyn i sportvärlden

– Tobias N.

“Mycket bra! Relevanta och intressanta föreläsare och jag gillar lektionerna som är baserade på riktiga case med löpande diskussioner”

 – Kevin Nordfors

”En spännande kurs med mycket kompetenta undervisare med lång erfarenhet av branschen. Du får en nyanserad bild av den kommersiella delen av sportvärlden samt vilka möjligheter och utmaningar branschen har att erbjuda. Vill du göra karriär inom sportbranschen så är denna kurs att rekommendera”

Niels V.

“Jag har utvidgat mitt nätverk och bekantat mig med människor som delar samma passion och intresse som jag. Jag har fått ny kunskap om eventplanering och föreningsliv samt en massa inspiration! Jag kan varmt rekommendera kursen Innovative Sport Management!” 

– Line L.

Härligt och intensivt kursförlopp med engagerade föreläsare och deltagare. Bra och positiv dialog med trevliga samtal i pauserna. Riktigt bra kurs som jag verkligen kan rekommendera.” 

– Michael I.

“Tycker Innovative Sport Management har varit en superbra kurs. Jag har fått ta del av många lärorika timmar och man får verkligen en superbra inblick i sportvärlden”

– Tidigare kursdeltagare

”Super lärorik upplevelse med kompetenta undervisare och underhållande kursdeltagare. Kan varmt rekommenderas

till personer som önskar ett yrke inom sportens värld” 

 – Mikkel P.

“Riktigt bra och lärorik kurs! Kan helt klart rekommendera Innovative Sport Management till andra sportintresserade personer!!” 

– Tidigare kursdeltagare

“Jag vill helt klart rekommendera Innovative Sport Management då kursen har givit mig en mycket god inblick i branschen”

– Tidigare kursdeltagare

”Både givande och stimulerande kurs. Fick en bra inblick i sportens kommersiella värld och allt som behöver vara på plats för att genomföra ett evenemang framgångsrikt.” 

 – Peter Eriksson
Kontakt
Vi erbjuder kurser i Stockholm, Göteborg, Roskilde och Aarhus

Tlf. 08 525 028 77