fbpx

Det säger våra deltagare

”Super lärorik upplevelse med kompetenta undervisare och underhållande kursdeltagare. Kan varmt rekommenderas till personer som önskar ett yrke inom sportens värld” – Mikkel P.

“Väldigt lärorikt med bra föreläsare som hållit hög klass. Kul med case baserat lärande då man får en känsla av hur det kan komma att se ut i verkligheten efter avslutad kurs” – Elin Burman

“Mycket bra! Relevanta och intressanta föreläsare + att jag gillar lektionerna som är baserade på riktiga case och en löpande diskussionsdialog” – Kevin Nordfors

”Spännande alternativ för nybörjare i branschen. Kom bra igenom de olika ämnen och problemställningar i diverse klubbar och föreningar” – Carsten A.

”En spännande kurs, med undervisare som vet vad de har att göra med och som har den praktiska erfarenheten, det råder det inga tvivel om. Du får en nyanserad bild av den kommersiella delen av sportvärlden, samt vilka möjligheter och utmaningar den kan erbjuda. Vill du göra en karriär i sportbranschen så är denna kurs värd en titt.”Niels V.

Jag upplevde att jag fick en bra introduktion till de olika områden i idrottens värld som jag inte fått en inblick av under min universitetsutbildning inom idrott. Detta har resulterat i att jag har blivit mer intresserad av dessa områden och därmed uppsökt ytterligare kunskap. Därutöver fick jag idéen om att söka jobb inom nya områden i sportbranschen. Kursen hade bra och inspirerande undervisare och jag fick lust att få ännu mera av det som jag fick. Det ser jag definitivt som ett bra tecken” – Jeppe B.

Min upplevelse som kursist var totalt eminent. Det var en förbluffande upplevelse och jag gillade alla lektioner eftersom de inte enbart var yrkesmässigt relevanta men omsorgsfullt planerade och tid till varje elev. Undervisningen var spännande med bra åtgärdar, undervisarna bjöd på relevanta historier och cases och det faktum att alla elever är där av egen vilja bidrar till en otroligt hög arbetsinsats” – Daniel B.

Fantastisk möjlighet att få en god kännedom om sportvärlden. Engagerade och motiverade föreläsare, kan verkligen rekommenderas. – Kim S.

Tyckte det var en riktigt bra kurs. Den bestod av många lärorika timmar och man får en bra insyn i sportvärlden. – Tobias N.

Härligt och intensivt kursförlopp med engagerade föreläsare och deltagare, bra och positiv dialog, kunskapsdelning och trevliga snack i pauserna. Riktigt bra kurs som verkligen kan rekommenderas.– Michael I.

Kursen var perfekt för mig, då den bekräftade i vilken riktning jag skulle gå vid mitt framtida val av utbildning. Det har även hjälpt mig då jag sökte praktikplats under min utbildning.– Jeppe W.

“Jag har utvidgat mitt nätverk och bekantat mig med människor som delar samma passion och intresse som jag. Jag har fått kännedom till event-planering, föreningslivet och en massa inspiration! Jag kan varmt rekommendera innovative sport management!” – Line L.

“Tycker det var en superbra kurs. Det var många lärorika timmar och man får en superbra inblick i sportvärlden.” – tidigare kursdeltagare

“Jag vill helt klart rekommendera att ta denna kurs. Den har gett mig en god överklick över branschen.” – tidigare kursdeltagare

“Riktigt bra och lärorik kurs! Kan helt klart rekommendera den till sportintresserade personer!!” – tidigare kursdeltagare